Våre standard hyttemodeller

Vi har lagt ned mye arbeid i våre hyttemodeller. De skal jo passe for folk flest og gli inn i norsk natur og hyttelandskap. Alle modellene forener tradisjonelt hyttedesign med moderne funksjoner, materialer og detaljer for vår tid.

Alle våre modeller gir mulighet for tilpasninger. Alle hyttene produsers i elementer innendørs på vår moderne elementfabrikk i Litauen. God norsk byggeskikk og gjennomført håndverk i alle detaljer preger alle modellene. Bildene du ser av hyttemodellene under er tatt av fotogaf hos våre kunder. Disse viser fleksibiliteten i vår leveranse. 

Å prefabrikere hytter innendørs gir mange fordeler. Tørre og kontrollerbare omgivelser samt moderne produksjonsutstyr sikrer tvers igjennom god kvalitet. Oppføringen på tomta skjer kontrollert og sikkert, og bygget tettes på få dager. 

Klikk deg inn på de ulike hyttemodellene og se bilder av tilsvarende hytter vi har bygget for kunder. 

Våre kundetilpassede modeller

Den norske hytta er en høyst personlig sak. Mangt og meget skal stemme med våre følelser, selv om vi nordmenn setter pris på de samme hyttegledene. For hytta må jo oppfylle vår egen drøm, ikke andres.

Derfor bør en og samme hyttemodell kunne fremstå ganske forskjellig - alt etter som personlig smak og behov har fått satt sitt preg. Og akkurat det er en del av vår forretningside.

Vi vil at du skal få en hytte som passer deg og dine - med personlig løsning og preg. Vi håper du lar deg inspirere litt når du ser hva andre har fått til. Se deg om - og vær hjertelig velkommen til å drømme videre sammen med oss.