<< Tilbake

Bergstølhovda hyttegrend

Ypperlig ski og turterreng. Solrik og usjenert beliggenhet. Kort vei til Ål og Geilo. Det er et godt merket løypenett som også er knyttet sammen med løypenettet i Hol kommune.

Avstander og reisetid: Bergstøhovda Hyttegrend ligger i Hallingdal midt mellom Osloog Bergen i hjertet av den norske fjellheimen. Avstanden fra Oslo er 215 km og fra Bergen 269 km.

Opplevelser og natur: Bergstølhovda hyttegrend har meget flott beliggenhet på Sangefjell, helt vest i Ål kommune. Det er lite nyregulert hytteområde med til sammen 14 tomter. Området ligger høyt og fritt på 1000 moh i et vakkert høyfjellsterreng med utsikt over fjell, myrer og vann. Det er et godt merket løypenett som også er knyttet sammen med løypenettet i Hol kommune. Fra Sangefjell går det løypenett helt østover til Norefjell og vestover med Eventyrløypa til Kikut, Geilo.

Løypenettet i Ål er blant landets lengste på nesten 400 km. Alpinbakker finnes både i Ål , Hallingskarvet ski senter og ikke
minst alle bakkene på Geilo som ligger bare en liten halvtime unna. Etter en dag i bakken kan du igjen nyte stillheten på
hytta.

Fasiliteter: Store, solrike og vestvente tomter med utsikt over fjell, myrer og vann. Tomtestørrelsen variere mellom 1950-2580 kvm. I tillegg har alle tomtene friareal rundt seg. Arealplanlegger har lagt vekt på at tomtene skal stå i en harmonisk helhet i forhold til hverandre. Tomtene er flate eller småkuperte, alle har kveldsol og sine unike kvaliteter. Den gamle stølsvollen er bevart som et fellesareal for lek og utfoldelse.

Kontaktperson for området er Bjørn Ingar Sørlie: 488 68 308

Kontaktinformasjon til grunneier:

www.bergstolhovda.no