Om MWC

Fra første planleggingstime til endelig overlevering av innflyttingsklar hytte
går vi inn med 100 % prosjektansvar. På den måten er vi ganske unike i markedet.

Full kontroll på hele verdikjeden
En klar forutsetning for å kunne levere kvalitet, samtidig som vi tar hundre prosent prosjektansvar, er at vi kontrollerer hele verdikjeden. Derfor har vi snekkere, fabrikkarbeidere, prosjektledere og selgere ansatt i egne rekker. Vi har også vår egen, moderne elementfabrikk i Siauliai i Litauen. Sammen med kontroll på logistikk og transport gjør dette oss i stand til å levere det vi lover.

Salg og administrasjon
MWC AS har hovedkontor og salgsavdelinger i Oslo. 

Elementproduksjon i Litauen
Vi produserer hytteelementer i Litauen på vår egen fabrikk. Der har vi også ingeniørkompetanse, HMS-avdeling og prosjekteringsenhet. Sammen med våre håndverkere, som alle er ansatt i selskapet; kan vi dermed styre byggeprosessen fra planlegging til overtakelse og garantere kontroll og god flyt hele veien.

Standard leveranse
Vår standard leveranse er hytter som er klare til innflytting komplett med VVS, komplett kjøkken med heltre fronter og hvitevarer, komplett bad med innredning, heltre eikegulv i stue og kjøkken, heltre furugulv på soverom, vaskemaskin på teknisk rom osv. Vi kan også levere comfortpakke med senger, skap, madrasser, spisestue og stoler. På Facebook viser vi hele byggeprosessen fra planert tomt til hytta er overlevert, trykk på «like» og få oppdateringer. Du kan også følge oss på Instagram. Søk oss opp på mwc_hytter og få inspirasjon til ditt hytteprosjekt!

Velkommen til innflyttingsklare kvalitetshytter!

MWC tilbyr førsteklasses kvalitetshytter og et behagelig hytteprosjekt der du har full kontroll.

Vi har spesialisert oss på to områder: Innflyttingsklare hytter av meget høy kvaliet - og gjennomføringen av et åpent og trygt prosjekt. Vi tar oss av alt fra utarbeidelse av byggesøknad til du nyter peisvarmen i en komplett ferdig hytte. Du vet hele tiden hva som skjer og når - gjennom tekst og bilder på Facebook.

Hos oss får du fast pris og god oppfølging gjennom hele prosessen. Vi vil at du skal kjenne deg trygg.

Innflyttingsklar hytte

 Innflyttingsklar er mer enn nøkkelferdig

En nøkkelferdig hytte gir deg tilgang til hytta. Utvendig kan den være helt ferdig, men innvendig kan ulike ting stå igjen, som innredning for eksempel.

Med innflyttingsklar hytte mener vi at du kan flytte inn og bo der. Det meste av møbler er på plass i soverommene, og i stua, og fast inventar på kjøkken og bad. Hva du lar oss levere og hva du vil skaffe selv er naturligvis ditt valg. Men når det gjelder hytten,  så er alt ferdig fra tak til gulv, innvendig og utvendig - pluss faste møbleringer, sanitærutstyr, peis osv. slik vi har avtalt.

Med andre ord - du kan flytte inn. Ønsker du innredningshjelp, snakk med oss.

Overtakelse

Når vi er i mål, mottar du et skriv med nyttig informasjon og inkalling til overtakelsesforretning. Under selve overtakelsen går vi gjennom hytten og signerer overtakelsesprotokoll. Dersom det er noen avvik vil disse bli rettet så fort som mulig. 

Godkjent for ansvarsrettByggenæringens Landsforening

Vi tar oss av hele byggeprosessen

Med innflyttingsklare hytter mener vi HELT FERDIGE hytter!

Du velger hytte, design og interiør. Vi bygger og tar oss 100 % av hele prosessen. Ditt bidrag er selve tomta ferdig planert. Så tar vi resten. Dette er vår spesialitet, vær trygg. Vi gjør hytta helt ferdig -utvendig fra tak til terrasse, og helt ferdig innvendig - alle rom.

Vi leverer fast inventar i valgt design. Slik som monterte og bruksklare benker, skap og senger, sanitærutstyr og hvitevarer. Og selvsagt spisebord og stoler. 

Enkel og oversiktlig byggeprosess

Byggeprosessen er  oversiktlig og enkel - uten noen overraskende kostnader. Vi tar oss av byggesøknader og holder kontakt med kommunen under hele prosessen fram til overtakelsen.

Vi tar over når entreprenøren er ferdig med grunnarbeidene og har tomta klar med vann, avløp og strøm. Gravearbeider utfører vi ikke, men vi kan gjerne hente inn anbud. Vi samarbeider uansett med graveren slik at grunnarbeidet er korrekt utført.

Vi leverer normalt hyttene med 25 cm isolasjon i vegger og 35 cm i tak. Torv på taket er standard. Vi bruker alltid en lokal elektriker og forholder oss til standard TEK-17 og Bustadsoppføringslova.

Du stiller garanti/bankbekreftelse til oss på kontraktsbeløpet. Vi stiller garanti til deg i henhold til Bustadsoppføringslova - og vi bekrefter forsikringsbevis for byggeperioden.

Du velger

Du har sikkert dannet deg et bilde av hvordan hytten skal se ut. Ditt valg av hytte og tomt er viktigst. Vi vil gi deg råd og finne en hytte som passer til tomta og reguleringsplanen. Vi tegner gjerne nye utkast og tilpasser alle våre hyttemodeller til dine ønsker.
Om du ikke har kjøpt tomt, kan vi være behjelpelig.  Vi har samarbeid med mange grunneiere og kan anbefale flotte tomter til en god pris!

Avtalen

Vi er opptatt av en ryddig og oversiktlig byggeprosess. Når avtalen er akseptert, signerer vi kontrakten. «When you fail to plan, you plan to fail». Derfor er vi veldig nøye, spesielt i planleggingsfasen. Til slutt sitter begge parter med følgende:

1. Signert Kontrakt
2. Signert Vedlegg E med alle tillegg til kontrakten, vedlegg E2 med møblene og madrasser, vedlegg D som er betalingsplan
3. Signert leveringsbeskrivelse som inkluderer alle tillegg fra vedlegg E og møblene
4. Signert Arkitekttegning
5. Signert Kjøkkentegning

Betaling skjer omgående med en gang en fase er nådd. Det er dokumentert med bilder som sendes til kunden sammen med faktura og legges ut på facebook (om ikke annet er avtalt). Fakturaer sendes på e-mail for å sikre bedre og raskere kommunikasjonsflyt. Fakturering forholder seg til vedlegg D som inneholder nedbetalingsplan.

Overtakelse

Når vi er i mål, mottar du et skriv med nyttig infomasjon og innkalling til overtakelsesforretning. Under selve overtakelsen går vi i gjennom hytten og signerer overtakelsesprotokoll. Dersom det er noen avvik, rettes dette så snart som mulig.

Tilpass og design din hyttedrøm

Velg blant våre mange flotte hyttemodeller og tilpass etter eget ønske.

Velg selv hvordan du vil ha det

Vårt utvalg av modeller og størrelser vil ganske sikkert passe de fleste familier. Særlig fordi vi gir anledning til en rekke valg både i størrelse, romdeling, interiør og eksteriør.

Velg størrelse og modell

MWC-hyttene varierer fra 103 til 175 kvm i størrelse og du finner mange modeller både med og uten oppstugu. Vi har lagt vekt på et design som passer inn i norsk natur og hyttelandskap. Hyttene forener god, norsk hyttetradisjon og en tidsriktig stil. Og de er selvsagt utstyrt slik en moderne hytte bør være i dag. Sammen med et stort utvalg i detaljer og overflater, kan du lett få oppfylt din personlige hyttedrøm.

Legg merke til at innvendige romløsninger  og funksjonalitet også kan endres og tilpasses - i den grad dette er teknisk mulig for hver modell.

Velg eksteriørdetaljer

Velg blant  forskjellige panelprofiler, listverk, dør- og vindusløsninger, stolper, omramminger og hjørnekasser, terrasseløsninger, pipeløsninger, lamper og andre detaljer. Utvalget er slik at du vil finne noe som kan understreke din smak og får frem din personlige hyttedrøm. 

Velg interiørdetaljer

MWC-hyttene byr også på et rikt utvalg i innvendige detaljer. Det gjelder listverk og paneler, gulvbord og dører - for eksempel. Og det gjelder fast inventar for kjøkken, bad og soverom samt en lang rekke fargeløsninger og utstyr forøvrig. 

Last ned vår hyttekatalog her:

* = Påkrevde felter
catalog image