<< Tilbake

Natten Alpin - Nesbyen

Prosjektet Natten Alpin ligger i Hallingdal på Natten i Nesfjellet og grenser til Nesbyen Alpinsenter. Her sklir du rett ut i langrennsløypene som igjen tar deg inn i snaufjellet. Ved utviklingen av prosjektet, er det lagt vekt på at når du er på fjellet så skal du ha det så lettvint som mulig. Du kan kjøre til døren og la bilen stå ettersom du har umiddelbar tilgang til langrennsløyper og alpinanlegg. Med en så lettvint beliggenhet vil gleden av å reise på fjellet bli enda større, og gjør nok at du kommer til å bruke din nye hytte oftere enn du kanskje hadde tenkt.

Prosjektet Natten Alpin består av et større område på Natten som skal utvikles i årene fremover. Vi starter med "indrefileten" som ligger nært barnebakken i alpinanlegget og langrennsløypene. Det skal skje mye i dette området hvor det er planlagt investering i nye nedfarter og heis som vil gjøre at du blir boende midt i aktivitetsområdet. Den nye nedfarten, som ligger inntil denne første del av utbyggingen, vil være en kombinert tilførsel løype for utvidelse av alpinsenteret og aktivitetsområde for barn med sin slakke stigning.

For oppdatert informasjon om prosjektet kan du gå inn på www.nattenalpin.no eller finn.no. Se også video som beskriver prosjektet!

Kontaktinformasjon til grunneier:

Kontakt: Øivind Tandberg
Mob: 901 48 988