<< Tilbake

Norefjell vest

Tiltalende H-hytte med stor tomt

Perfekt beliggenhet med kort vei til Norefjell skisenter
Tomten har et areal på 1892 m2 og ligger perfekt plassert på Rakketjernåsen som tilbyr en vakker natur og aktiviteter for alle årstider. Med to timer kjøring fra Oslo er tomten plassert sentralt. Rakketjernåsen tilbyr aktiviteter i nærheten som skiløyper, alpint, jakt, golf, fantastiske turløyper og kultur. Her kan alle i familien nyte den friske fjelluften og kose seg innendørs i en flott nyoppført MWC hytte.

Generelt
MWC leverer innflytningsklare hytter hvor alt er inklusiv i prisen. Med MWC sin standard leveranse kan du være trygg på at du kjøper en hytte som er komplett og klar for bruk. Alle våre hytter bygges og leveres etter teknisk byggeforskrift TEK2010, som et minimum. Denne setter strenge krav til materialkvalitet, konstruksjoner og utførelse.

Første etasje
Første etasje består av en flislagt romslig gang og korridor med god plass til å henge ifra seg yttertøyet. Teknisk rom er plassert ved inngang og utvendig bod på 7,58 m2 rett utenfor inngangsdøren her er det god plass til oppbevaring. Det er to flislagte bad og tre store soverom hvor det ene soverommet er knyttet til det ene badet med dusj og vaskemaskin. Åpen løsning mellom kjøkken og stue der det er store vinduer ut mot den flotte utsikten. Det er også peis i stuen hvor familien kan samles på kvelden for peiskos og hygge. Det er en stor terrasse på hele 27,75 m2 med dør ut ifra stue, her kan du nyte morgenkaffen i solsteiken og trekke inn den friske fjelluften.

Annen etasje
Det går trapp fra korridor til annen etasje. Annen etasje er lagt med furugulv og det er en stue som ofte brukes som tv stue eller oppholdsrom for barn eller ungdom. Det er to store soverom med plass til familiekøyesenger.

Hems
Det er også en hems med trapp fra stue som kan brukes til soveplass eller eventuelt oppbevaring. Her får du plass til to madrasser slik at det er mulig å ha soveplass til 15 personer!

Kontaktperson for området er Bjørn Ingar Sørlie: 488 68 308

Pris: 4 800 000,- inkl innflytningsklar hytte og tomt.

Se vår finnannonse for prospekt og tegninger:

Kontaktinformasjon til grunneier:

.