<< Tilbake

Hafjell - Lisetra

Nydelig beliggenhet og god standard!

På Lisetra, et av Hafjells vakreste områder, skal Pro-Alloy AS oppføre fire flotte hytter beliggende med flott utsikt, perfekte solforhold og kort avstand til Hafjells langrennseldorado. Hafjell er, med unntak av Oslo, den destinasjonen i Norge med flest oppkjørte langrennsløyper om vinteren. 

Fra toppen av Lisetra er det i tillegg skisti (tilbringerløype) inn i alpinanlegget på Hafjell.

Dette er flotte praktiske hytter med god standard på Norges beste vinterdestinasjon! I tillegg er det til overkommelige priser!

Prisantydning 3 990 000,-

Primærrom: 84 m²

Bruksareal: 88 m²

Soverom: 3

Bygninger:

Det blir oppført 4 flotte fritidsboliger. Enhetene leveres av MWC, og oppføringen skjer på vegne av Pro-Alloy AS. Det er således Pro-Alloy as som blir kontraktspart i forbindelse med salget.

Byggemåte:

Hyttene leveres nøkkelferdige med malte/beisede overflater både inn- og utvendig samt med flott steindekor mellom de store vinduene på ene utvendige kortvegg. Kjøkkeninnredning i heltre med komplett pakke hvitevarer. 

Grunnmuren/sålen:
Sålen leveres fra ferdig planert tomt. Leveres i Leca med radonduk, 340 mm isolasjon, rør i såle og støpt plate. Rundt grunnmur leveres 70 mm isolasjon 1200 mm ut fra såle. Lecamur over pukk påføres murpuss.

Utvendig panel: 
Vårt massive signaturpanel leveres ferdig grunnet med beis i fargen Kullsort, ett strøk. Panelet består av 19x145 mm stående glattpanel og massiv tre bjelker 40x250 mm montert vertikalt som hjørnekasser og ved vinduer. Horisontalt blir samme bjelke brukt som avslutning over Lecamur og på enkelte gavlvegger over vindu.

Vinduer: 
Hvitmalte vinduer, 3-lags glass og utenpåliggende sprosser

Terrasse: 
Terrasser og inngangsparti som på tegning levert med impregnerte terrassebord 28x145 mm, uten rekkverk.

Utvendig tak: 
Taket dekkes med helsveiset Miljøduk. Torv på tak leveres med frøblanding. Det leveres tre takrenner med kjetting.

Utvendig bod: 
Utvendig bod leveres uisolert med betonggulv, lys og stikkontakt.

Gulv: 
I stue, kjøkken og korridor i forbindelse med stue leveres massiv eikegulvet 165x20 mm. Gulvet er bygget opp med tilfarere, 5 cm isolasjon og OSB-plater. Eikegulvet blir skrudd og limt i OSB-platene. På soverom, disponible rom, hems og oppstue leveres massiv furugulv 188x28mm) oljet ett strøk. Gulvet er bygget opp med tilfarere og 5 cm med isolasjon. Furugulvet er selvbærende og skrudd i tilfarerne/bjelkelag. I gang, korridor, bad og teknisk rom leveres det fliser.

Vegg: 
Stående furu glattpanel 14x145 mm, gulvlister med buet kant 18x70 mm og synlige bærebjelker blir levert med ett strøk interiørbeis.
Innvendig tak: 
Furu glattpanel 14x145 mm, hulkil taklist 21x21 mm og synlige bærebjelker blir levert med ett strøk interiørbeis.

Dør/Vindu: 
Furulist til dør og vindu med buet kant 18x70 mm, profilert furudør og foringer i furu levert med ett strøk interiørbeis. Fra entré til oppholdsrom leveres profilert furudør med glass.

Elektriker: 
Elektrisk installasjon leveres etter NEK400:2014. Det leveres ett takpunkt med belysning i alle rom med unntak av stue/spisestue/kjøkken der det leveres totalt fire takpunkt. På hems leveres som standard ett takpunkt og en stikkontakt. Sikringsskap blir fortrinnsvis plassert i teknisk rom. Det leveres elektrisk vifte på bad/WC, teknisk ro. På øvrige rom leveres manuelle lufteventiler.

Kjøkken: 
Heltre malt kjøkken med 6cm massiv benkeplate i eik samt stekeovn, induksjonstopp, ventilator og kombiskap.

Bad: 
Baderomsinnredning i heltre og dusjhjørne. Vegghengt toalett.

Teknisk rom: 
Varmtvannsbereder 200 liter, vaskekum og vaskemaskin.Utvendig kran.

Oppvarming: 
Det leveres varmekabler tilkoblet termostat i alle gulv med flis. Det leveres en 1000 watts panelovn på kjøkken og 2 i stue. På hvert soverom leveres en 400 watts panelovn. I stue leveres peisovn type Scan 85 med innvendig stålpipe.

Isolasjon: 
Isolasjon i utvendige vegger er 250 mm og tak har 350 mm isolasjon, kravet i henhold til TEK10 er 200/300 mm. På grunnplan blir rom med tregulv lektet opp og det blir lagt 50 mm isolasjon under tregulv. Innvendige tak har 200 mm isolasjon og innvendige vegger har 100 mm isolasjon. Oppbygging av vegger og tak er vist på arkitekttegning.

Garderobeskap: 
Alle soverom samt gang får heltre malte garderobeskap.

Se mer på: https://www.finn.no/realestate/leisuresale/ad.html?finnkode=93443319 

Kontaktinformasjon til grunneier:

Bjørn Tore Gran
+47 957 77 820
bjorn.tore@mwc.no