<< Tilbake
Spesifikasjoner:
BRA: 156 m2

Soverom: 3

Bad: 2

Sauna: 1

Loft: 42 m2

SKARSNUTEN 156C

Her har du en stor og romslig oppstuehytte med alle de uttrykk og profiler du forventer av en MWC-hytte. Kjøkkenet har delvis åpen løsning mot stuen som har flott utsyn/utsikt fra de store vinduene i hyttas midtskip. På kjøkkenet er det også åpen himling for ekstra god romfølelse. Det er videre 3 romslige soverom, samt flislagt bad med badstue, entré med utvendig overbygget inngangsparti og praktisk vaskerom/teknisk rom rett innenfor inngangsdøra. I oppstuen er det en hyggelig stue med store vinduer, ett flislagt bad, og 2 soverom. Denne hytta leveres også med en utvendig bod for lagring eller kanskje du vil lage deg en smørebod her.

Grunnmuren/sålen:

Sålen leveres fra ferdig planert tomt. 

Utvendig:

Vårt massive signaturpanel leveres ferdig grunnet med beis, ett strøk. Panelet består av 19x145 mm stående glattpanel og massiv tre bjelker 40x250 mm montert vertikalt som hjørnekasser og ved vinduer. Hvitmalte vinduer, 3-lags glass og utenpåliggende sprosser. Hvitmalt inngangsdør blir levert som på tegning. Terrasser og inngangsparti som på tegning levert med impregnerte terrassebord, uten rekkverk. Taket dekkes med helsveiset Miljøduk. Torv på tak leveres med gressfrøblanding. Det leveres sorte metalltakrenner med nedløp. Det er inkludert steindekor på utvendig pipe. Utvendig bod leveres uisolert med synlig reisverk, betonggulv, lys og stikkontakt.

 

Innvendig:

Gulv

I stue, kjøkken og korridor i forbindelse med stue leveres massivt eikegulv behandlet med hardvoksolje. Gulvet er bygget opp med tilfarere, 5 cm isolasjon og OSB-plater. På soverom, disponible rom, hems og oppstue leveres massivt furugulv behandlet med hardvoksolje. Gulvet er bygget opp med tilfarere og 5 cm isolasjon. I gang og korridor i forbindelse med gang leveres flis «Alta 30x60 cm Matt/Rett». Gulvet er støpt med varmekabler og termostat.

Vegg

Stående furu glattpanel 13x145 mm, gulvlister med buet kant 18x70 mm og synlige bærebjelker blir levert med ett strøk interiørbeis med avtørk.

Himling

Furu glattpanel 13x145 mm, hulkil taklist 21x21 mm og synlige bærebjelker blir levert med ett strøk interiørbeis med avtørk.

Dør/Vindu

Furulist til dør og vindu med buet kant 18x70 mm, profilert furudør og foringer i furu levert med ett strøk interiørbeis med avtørk. Fra entré til oppholdsrom leveres profilert furudør med glass.

Ildsted

Ildsted leveres med Merkur omramming, Jupiter 470 std innsats (FP08) og Solid vent pipe (elementpipe) eller Permeter vent (stålpipe) fra Schiedel. Brannbeskyttelse foran peis leveres med flis «Alta 30x60 cm Matt/Rett» FPP01). Type pipe fremkommer på arkitekttegning.

Teknisk rom

Gulv leveres med flis «Minos 30x60 cm Night» og kantflis. Gulvet er støpt med varmekabler og sluk. Stående furu glattpanel 14x145 mm med ett strøk interiørbeis med avtørk på vegg og tak. Tilsvarende panel, lister, dører og vinduer som resten av hytten.

Baderom

Fliser på gulv «Minos 30x60 cm Night» og fliser i dusjsone «Minos 15x15 cm Night matt». Gulvet er støpt med varmekabler og sluk. Fliser på vegg «Cipreste 30x60 cm Mate Opaco», lagt liggende. Tilsvarende panel, lister, dører og vinduer som resten av hytten.

Sauna (der dette vises på arkitekttegning)

Fliser på gulv «Minos 30x60 cm Night» og kantflis «Minos Night». Støpt gulv med varmekabler. Badstue panel i bjørk 12x60 mm på vegger og i tak. Glassdør med sotet glass mellom badstue og baderom. Det leveres i tillegg badstueovn, lys på vegg og ventilasjonsluke mot bad.

WC (der dette vises på arkitekttegning)

Fliser på gulv «Minos 30x60 cm Night». Gulvet er støpt med varmekabler. Tilsvarende panel, lister, dører og vinduer som resten av hytten.

Innredning:

  • Det leveres kjøkken med heltrefronter som på tegning med integrerte hvitevarer, benkeplate i massiv eik 6 cm med oppvaskkum og blandebatteri.
  • På bad leveres med 90 cm baderomsinnredning i heltre (60 cm på sekundære bad) med vask, blandebatteri speil og lyslist. På WC leveres vask med blandebatteri, speil og lyslist.
  • På teknisk rom leveres utslagsvask med blandebatteri, 200 liters varmtvannsbereder, utekran og vaskemaskin.

Elektriker:

Elektrisk installasjon leveres etter NEK400:2014. Det leveres belysning fra SG i alle rom. På hems leveres som standard ett takpunkt og en stikkontakt. Det leveres en 1000 watts panelovn på kjøkken og to i stue. På hvert soverom leveres en 400 watts panelovn.

Isolasjon:

Isolasjon i utvendige vegger er 250 mm og tak har 350 mm isolasjon. På grunnplan blir rom med tregulv lektet opp og det blir lagt 50 mm isolasjon under tregulv. Innvendige tak har 200 mm isolasjon og innvendige vegger har 100 mm isolasjon. Oppbygging av vegger og tak er vist på arkitekttegning.

Plantegninger av standardmodell SKARSNUTEN 156C

Last ned PDF av SKARSNUTEN 156C